Γνωρίστε τη SsangYong

Η SsangYong είναι ο παλαιότερος (1954) κατασκευαστής αυτοκινήτων της Κορέας µε ειδίκευση στην τετρακίνηση, αλλά και στην κατασκευή πολυτελών οχημάτων. H συνεργασία της σε τεχνικό επίπεδο µε τη Mercedes-Benz απέδειξε το βάθος της τεχνολογικής αρτιότητας της κορεατικής φίρµας και συνάµα της επέτρεψε να εδραιωθεί στις σημαντικότερες αγορές του κόσµου. Σήµερα η SsangYong διαθέτει τα µοντέλα της σε περισσότερες από 115 χώρες στον κόσµο.

Λίγα λόγια για τη SsangYong

Η SsangYong είναι η πιο πολυτελής μάρκα της Ν. Κορέας. Από το 1980, με την εξέλιξη των Musso και Korando, κατατάσσεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους κατασκευαστές στον χώρο της τετρακίνησης. Από το 1991 η δυναμική συνεργασία με τον όμιλο Daimler – Benz επιτρέπει στη SsangYong την ανάπτυξη προϊόντων με χρήση τεχνολογίας της.

Από το 2000 και μετά αναπτύσσει μια πλήρη γκάμα SUV οχημάτων όπως το Rexton, Kyron, Actyon, Korando & Actyon Sports. Tο Rexton (2001), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Mercedes – Benz, απογειώνει την φήμη της SsangYong στα πολυτελή αυτοκίνητα αλλά και τα 4Χ4 SUV. Από το 2018 η SsangYong Motor Co θα εισέλθει στην αγορά των ΗΠΑ.

Για πρώτη φορά η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία κινητήρων χαμηλού κυβισμού, φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς και στην ανάπτυξη νέας πλατφόρμας για μικρά crossover οχήματα. Το ολοκαίνουργιο TIVOLI είναι το πρώτο μοντέλο με κινητήρες κάτω από 2,0lt (1.6lt Βενζίνη, 1.6lt Diesel), Euro 6 προδιαγραφών, και αποτελεί τη βάση για το μέλλον της SsangYong στην ευρωπαϊκή & παγκόσμια αγορά.

To όραμα της SsangYong

Η SsangYong προσφέρει πολυτέλεια και «διαφορετικότητα» μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν ακολουθεί τις εξελίξεις αλλά τις δημιουργεί, τολμώντας το διαφορετικό. Τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα με επίκεντρο τον πελάτη, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πρωτοποριακό σχεδιασμό και επιδόσεις.

H SsangYong στην Ευρώπη

H SsangYong δραστηριοποιείται στην Ευρώπη μέσω του δικτύου των επίσημων διανομέων της στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Φιλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και άλλες χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης.

Για το 2015 κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις της κατά περίπου 80% σε σχέση με το 2014, και πάνω από 150% σε σχέση με τις πωλήσεις της το 2013 & το 2012 αντίστοιχα.